Leica M Monochrom “Drifter”
V zraku · tehnologija

Lenny Kravitz ni dejaven le v glasbenih krogih, pač pa se ukvarja tudi z notranjim oblikovanjem, igralstvom in fotografijo. Leta 2015 je že prispeval svoj delež pri omejeni izdaji kompaktnega fotoaparata Leica M-P “Correspondent”, sodelovanje med glasbenim zvezdnikom in nemškim fotografskim podjetjem pa je zdaj dobilo drugo poglavje, ki so ga poimenovali Leica M Monochrom “Drifter.

Lenny Kravitz in Leica predstavljata novo kamero Leica M Monochrom “Drifter”, ki bo po svetu izšla v le 125 primerkih. Krasi jo umetna kačja koža, izdelana iz visokokakovostnega veganskega usnja.

Kravitz poudarja, da je med oblikovanjem zunanjosti nove kamere mislil predvsem nase in na ljudi, ki živijo na podoben način kot on. Temu primerno je naprava namenjena predvsem posameznikom, ki so vseskozi na poti in se velikokrat znajdejo pred in za objektivom. Nič nenavadnega ni niti, da je kamera skupaj s pripomočki izdelana iz živalim prijaznih materialov, saj je Lenny tudi sam vegan.

Cena kamere Leica M Monochrom Drifter znaša kar 20.500 funtov, kar preračunano znaša približno 23.200 evrov – v ceno sta všteta tudi objektiva Leica Summicron-M 28mm f/2 ASPH in APO-summicron-M 75mm f/2 ASPH, škatlici za njuno shranjevanje, popotniška torba in dve manjši torbici.

Galerija: Leica M Monochrom “Drifter”

Leica M Monochrom “Drifter”Odpri galerijo
Asus ZenBook Pro Duo Asus ZenBook Pro Duo: prenosnik prihodnosti z dvema zaslonoma Prva igra se imenuje Crankin's Time Travel Adventure. PlayDate: retro konzola z vrtljivo ročico in igrami presenečenja Honor 20 Honor 20: odličen v središču viharja Poglej svojo tipkovnico: to je razlog, zakaj sta črki J in F rebrasti Poglej svojo tipkovnico: to je razlog, zakaj sta črki J in F rebrasti · ·