1077577_418227101642624_991298293_o
V zraku · tehnologija

Ikonična znamka Leica je izdala omejeno serijo 25 fotoaparatov, odetih v edinstveno preobleko iz, verjeli ali ne, papirja! Gre za izredno trpežen in odporen papir znamke Fedrigoni, ki prinaša navdušujočo izkušnjo.

White Leica X2 bo osupnila v svojem svežem, do zadnje podrobnosti izpopolnjenem videzu. Čeprav deluje občutljivo in krhko, je po meri narejena papirnata plast “Constellation Jade” priznane italijanske znamke Fedrigoni popolnoma odporna na odrgnine in agresivne snovi, kot je na primer aceton, ter zdrži ekstremen razpon temperatur od – 40 °C do 70 °C. S tem poskrbi za še večjo zaščito kot običajno usnje, ki smo ga do sedaj lahko videti na Leici.

Skupaj z domiselnim pakiranjem studia Geometry Global Frankfurt omejena serija, naprodaj le v Fedrigonijevih razstavnih prostorih, poskrbi za izjemno doživetje z dvojcem osupljivih znamk, s čimer pušča nepozabno dediščino.

Oglejte si spodnji video, ki razkriva zgodbo o neverjetni papirnati preobleki:

dash 6 Za športnike – slušalke in merilec gibanja v enem Prva pametna pištola na svetu za večjo varnost cover-project-tango Google – Project Tango Phone evolution 40 let mobilnega telefona · · ·