Fotoaparat Lenny Kravitz x Leica
V zraku · tehnologija

Podjetje Leica je k sodelovanju pri oblikovanju omejene izdaje kompaktnega fotoaparata Leica M-P “Correspondent” povabila eno največjih rock legend, Lennyja Karvitza. Glasbenik, igralec in oblikovalec se je odločil za stilsko dovršen dizajn, ki ponuja prestižen fotoaparat v umet(el)no starani preobleki.

Leica in Lenny Kravitz sta združila moči pri oblikovanju omejene izdaje kompaktnega fotoaparata Leica M-P “Correspondent”. V “vintage” kovčku z zlatimi robovi poleg minimalistično oblikovanega črnega fotoaparata, ki ga odlikujejo LCD zaslon, senzor z ločljivostjo 24 mega pixlov in pomnilniška kartica v velikosti 2 GB, dobimo tudi dva odlična objektiva – Summicron- M 35 mm f/2 ASPH in Summilux-M 50 mm f/1,4 ASPH. V kolikor si življenja brez luksuznega fotografskega seta, ki je tako kot njegov oblikovalec enostavno “kul”, ne predstavljamo, pohitimo, saj je v Leicinih butičnih trgovinah po vrtoglavi ceni 24,5 tisoč ameriških dolarjev na voljo le 125 omejenih fotografskih kompletov.

PREBERITE ŠE: Leica x Monclair: Sodelovanje, ki je pričaralo prelep retro fotoaparat

Lenny Kravitz x LeicaOdpri galerijo
Navidezna tipkovnica, ki jo projicira R2-Q5 iz Vojne zvezd. Navidezna tipkovnica R2-Q5 iz Vojne zvezd Oaxis inkCase 6 je etui z e-ink zaslonom. Oaxis inkCase 6 – etui z e-ink zaslonom za pametni telefon iPhone 6 DIY pametno ogledalo Smart Mirror. DIY pametno ogledalo Android Smart Mirror pancakebot PancakeBot – prvi tiskalnik palačink na svetu na Kickstarterju