Untitled-1
V zraku · buzz buzz

Pri kolesarskem kulturnem društvu Muslauf so prejšnji mesec izdali seksapilen stenski koledar, ki predstavlja privlačna dekleta na športnih kolesih. Ideja, ki se je porodila članu društva, Andražu Tarmanu, se je po društvu podila že dalj časa, novembra 2013 pa so se fantje in dekleta končno odločili koledar posneti, sestaviti in lansirati na trg.

Modele sta poiskala in stilirala fotograf Matevž Kosterov ter stilistka Ina Šercelj, kolesa sta priskrbela Andraž Tarman in Marko Marovt, Matevž pa je tudi tisti, ki je vse skupaj profesionalno ujel v fotografski objektiv.

Kolesarsko kulturno društvo Muslauf je prostovoljno, nepridobitno in samostojno združenje, ki hkrati deluje na področjih kolesarstva in kulture ter člane vključuje in povezuje z namenom izvajanja športno kuturnih dejavnosti. Njihov koledar lahko kupimo v prostorih Kreativne Cone Šiška, pri idejnem vodji v kolesarski delavnici Musverks in v Bikofeju, pri eni izmed deklet, ki bodo krasila stene naše delavnice oziroma sobe to leto. Koledar lahko naročimo tudi preko spleta, in sicer preko spletne povezave http://muslauf.shopamine.si/.

Odpri galerijo
pg-made-an-awesome-sequel-to-its-tearjerker-thank-you-mom-ad-from-the-2012-olympics P&G nadaljuje čustveno kampanjo tudi na olimpijskih igrah v Sočiju Zebrating Ulična umetnost, ki je vidna le s pravega zornega kota BODHI_1 Diva s stilom – na štirih tačkah! IMG_4972 Denar za oglaševanje porabil v dobrodelne namene · ·