BeFunky Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ne glede na to, ali si na bluzi ali srajci pustite nekaj gumbov odprtih ali pa si ju zapnete do vratu, je nesporno, da ovratnik določa videz. Je del oblačila, ki je najbližje obrazu, zato si zasluži nekoliko več pozornosti. Tukaj so čudoviti srajčni ovratniki, ki vam bodo odprli popolnoma novo razsežnost nošenja bluze ali srajce.

Vse več velikih blagovnih znamk se že odloča za trend krašenja srajčnih ovratnikov, tako da to seveda ni novost. Je pa nedvomno novost, če vidimo nekaj tako čudovitega, kot so ti srajčni ovratniki, ki jih krasijo prave izvezene umetnine. Seveda se lahko odločimo tudi za zaponke, ki jih povežemo z verigo, ali majhen detajl na eni strani srajčnega ovratnika, ki pa kljub svoji majhnosti takoj pritegne pozornost.
V galeriji vas čaka popotovanje po modnih kreacijah, ki naravnost navdušijo.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2017: 12 trendov, ki jih moramo letos obvezno preizkusiti

Galerija – lepi srajčni ovratniki, ki naravnost navdušijo

Lepi srajčni ovratniki, ki naravnost navdušijo.Odpri galerijo

Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Pomladna kolekcija perila Lisca Selection Čudovita pomladna kolekcija perila Lisca Coded Couture Coded Couture: pametni telefon kot osebni krojač in modni oblikovalec 2017-01-teaser-campaignci-07 Comma: to pomlad pri Commi prisegajo na večne črte in džins · · · ·