Dior Pastel Eyes
Utrip mesta · zdravje & lepota

Lepotni trend, ki smo ga prvič opazili na modni pisti pomlad/poletje 2015, je končno na voljo. Pri Diorju so predstavili eyeliner “Dior Pastel Eyes” v vseh odtenkih letošnje pomladi, ki je kot nalašč za unikaten, a vseeno igriv spomladanski videz.

Pri Diorju so predstavili eyeliner “Dior Pastel Eyes”, ki ga na veko kar nalepimo. Lepotni trend, ki smo ga opazili na modni pisti za pomlad/poletje 2015, je sedaj končno dostopen tudi navadnim smrtnicam. Pastelne nalepke, ki nas odpeljejo v mešanico prihodnosti in “groovy” 60-tih prejšnjega stoletja, so izdelane iz satena, izbiramo pa lahko med nežnimi pastelnimi odtenki (pistacija, rumena, roza, breskev), ki so kot nalašč za letošnjo pomlad. K nalepkam se po nasvetu Dirojevih umetnikih ličenja podajo rožnate ustnice in spuščeni lasje. Ste pripravljene na svež in zabaven videz letošnje pomladi?

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi za pomlad / poletje 2015

Dior Pastel EyesOdpri galerijo
PicMonkey Collage1 10 lepotnih skrivnosti lepotic zlate dobe Hollywooda IMG_5731 NIRVANA FITNESS™ – umetnost dihanja skozi gibanje iStock_000056319420_Medium 9 znakov, da nam dieta (ne) ustreza Sadno-zelenjavni prečiščevalni sok. Enodnevni spomladanski post s sadnimi in zelenjavnimi sokovi · · · ·