BeFunky Collage
Utrip mesta · zdravje & lepota · Utrip mesta · moda · ženska moda

T. i. negativni prostor (“negative space”) je že nekaj časa priljubljena tehnika v svetu manikure. Takšna manikira tako pusti nekaj ‘gole kože’ (v tem primeru golega nohta) na nekaterih območjih, kar poskrbi za minimalističen, drzen ali pa čuten rezultat. Zdaj se trend seli še na oči in ustnice. Nekateri že napovedujejo, da gre za najbolj vroč lepotni trend 2017!

Učinek t. i. negativnega prostora (negative space) je spektakularen, med drugim pa ni treba, da je doseganje takega videza zamudno.

Trend je zelo priljubljen v svetu manikire, zdaj pa prihaja tudi na oči in ustnice. Namesto da ste prekleto previdni z nanašanjem senčil za oči ali šminke, raje uporabite lepilni trak v obliki želenega negativnega prostora. Ko boste tega odstranili, boste imeli točno želeno obliko na točno želenem predelu. Možnosti oblikovanja so seveda neskončne! Da boste dobile nekaj navdiha, si poglejte galerijo.

PREBERITE ŠE: Nov obraz znamke Maybelline je … moški!

Galerija – lepotni trend 2017: negativni prostor (negative space)

Lepotni trend 2017: negativni prostor ("negative space")Odpri galerijo
Znanost je potrdila: to so prava leta za materinstvo! Znanost je potrdila: to so prava leta za materinstvo! Manny Gutierrez Novi obraz znamke Maybelline je … moški! Pametna krtača Kérastase Hair Coach CES 2017: Kératase Hair Coach – L’Oreal s pametno krtačo za lase 67571245-sleeping-wallpapers Pozabite na gumb za dremež! · · · · · ·