črtalo za oči
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ljubiteljice božiča in božičnega okrasja boste navdušene nad novim lepotnim trendom! Zakaj? Črtalo za oči od zdaj naprej namreč ne bo več klasično črno, ampak si boste na oči risale barve sladkorne paličice (“candy cane”).

Če ste mislile, da so praznične le bleščice, ste se pošteno uštele. Navdušenje nad božičem in vsem, kar pride zraven, boste to leto najbolje izrazile s črtalom za oči v rdeči in beli barvi, ki ju boste nanesli v barvni kombinaciji sladkorne paličice (candy cane). S trendom, ki so ga poimenovali kar candy cane eyeliner, boste nedvomno privlačne, in če vsaj malo obvladate nanašanje črtala za oči, ste na dobri poti, da postanete zvezda vseh božičnih zabav.
Za ustvarjanje videza uporabite belo črtalo za oči, nato pa z rdečim črtalom za oči narišite poševne črtice. Če rdečega črtala za oči nimate, potem lahko uporabite tudi rdečo šminko, ki jo nanesete s tankim čopičem.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2016 – zvezdne konstelacije iz uhanov

Galerija – lepotni trend: črtalo za oči v barvah sladkornih paličic (candy cane)

Lepotni trend 2016: črtalo za oči v barvah sladkornih paličic ("candy cane")Odpri galerijo

Priprave na modno revijo Victoria's Secret Fashion Show 2016 Pogledali smo v zakulisje priprav na Victoria’s Secret Fashion Show 2016 Kolekcija H&M The Party Edit: Rays of Light H&M The Party Edit: Rays of Light – kolekcija za decembrske zabave Najlonke z motivi tatujev Najlonke, ki dajejo vtis, kot da imate tatu 30 modnih videzov za modni november 30 modnih videzov za modni november · · · · · · ·