Termični osvetljevalci za termični videz
Utrip mesta · moda · ženska moda

V modi so termični osvetljevalci! Za termalno sliko je značilno, da z barvo prikaže površinsko porazdelitev toplote telesa, najsi bo človeka, hiše, živali ali predmeta. Pri tem svetle barve pomenijo toplejše, temne barve pa hladnejše površine. Ta barvna skala, ki se razteza od vijolične do rdeče je najnovejši lepotni trend z osvetljevalci obraza. Ti je všeč?

Pozabite na mavrične osvetljevalce, tu so že termični osvetljevalci za večbarvni videz, ki izžareva barvne kombinacije lastne termalni sliki termovizijske kamere.

PREBERITE ŠE: Celoten obraz naliči z osvetljevalcem, rezultat pa hkrati šokira in navduši

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj čudoviti primerov tega najnovejšega lepotnega trenda in če vas je prepričal, ne izpustite tudi zgornjega posnetka, ki vas bo naučili, kako posvojiti termični videz.

Termični osvetljevalci za termični videzOdpri galerijo
Obutev za poletni dopust Edini 4 čevlji, ki jih potrebujete za poletni dopust na morju Prstani v podobi živali Good After Nine: čudoviti prstani za ljubitelje živali Frizure za lene in tiste, ki vedno zamujajo Ženske frizure: 5 pričesk, ki jih naredite v 1 minuti Lily-Rose Depp in Chanel No.5 L’Eau Dišava Chanel No.5 L’Eau – No.5 za mlade · · ·