lepotni trendi 2017
Utrip mesta · moda · ženska moda

Instagram je ‘rojstni kraj’ mnogih lepotnih trendov, tudi tistih najnenavadnejših. Vedno znova smo prepričani, da smo pa tokrat zares videli zadnjo najbolj nenavadno modno muho, dokler ne pride mimo nekaj takšnega, kot je #featherbrow. Tako je, zdaj je ‘in’, da obrvi oblikujemo v ptičja peresa.

Ta zadnji lepotni trend nam tako daje možnost, da obrvi oblikujemo kot pero. Vse skupaj je začela finska umetnica ličenja Stella Sironen, ki je na Instagram objavila barvit očesni mejkap, nad njim pa čudovito oblikovane obrvi, ki spominjajo na pero ptice.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2017: “geode” lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi

Sama je za tak videz uporabila lepilo v stiku, a skoraj gotovo bo bolje, da sami doma uporabimo prozoren lipglos ali pa glos za obrvi. Trend, ki se je sicer začel kot šala, se je razširil kot ogenj in vsaka umetnica ličenja je pokazala svojo različico vedno bolj priljubljenega trenda. Pa ve, si boste upale preizkusiti nov trend?

Jeff Koons x Louis Vuitton Jeff Koons x Louis Vuitton: znamenite umetniške slike na znamenitih torbicah ženske frizure 2017 geode Ženske frizure 2017: “geode” lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi ženske kopalke 2017 Ženske kopalke 2017: letos bodo ‘in’ kopalke iz osemdesetih BeFunky Collage Urša Zrnec – UZ jewellery: slovenski nakit, ki osupne · · · · ·