To so največji lepotni trendi, ki jih pričakujemo v letu 2019.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Lani smo bili priča številnim lepotnim trendom, nad katerimi smo se zgražali, nekaj pa je bilo tudi izvirnih idej, ki so jim sledili lepotni privrženci z različnih delov sveta. V leto 2019 smo komaj vstopili, a so lepotni guruji že napovedali, kateri lepotni trendi bodo letos popularni. Kateri so torej največji lepotni trendi 2019?

Novo leto, novi lepotni trendi! Medtem ko smo v letu 2018 eksperimentirali, se zabavali s pisanimi barvami na laseh, nohtih in obrazu, bomo leto 2019 začeli manj drzno ‒ poudarek bo na negi kože (naraven videz) in las (pastelne, hladne barve).

To so največji lepotni trendi 2019.

Vijoličasti lasje

View this post on Instagram

fountain of kindness.

A post shared by @ christiancarino on

Pisali smo o tem, da je Lady Gaga predstavila nov trend barvanja las ‒ hladno vijoličasta barva (sivka) bo letos ponovno zaživela. Vijoličasta barva je sicer že od nekdaj zelo popularna, a tokrat bo hladni odtenek te barve dobil posebno pozornost.

Nohti, ki jih pomočite v prah

Če ste resno obsedene z manikiro, boste v letu 2019 posebej uživale. Letos bodo popularni nohti, ki so videti, kot da ste jih pomočile v prah (angl. powder dip nails). Močne mat barve bodo žarele na vaših nohtih. Gre za tehniko urejanja nohtov, pri kateri noht dejansko pomočite v prah, iz katerega nato nastane barva.

Ličila z bleščicami

View this post on Instagram

so she TRIED to be iridescent

A post shared by Shriya 💫 (@nicetouch_) on

Tisti, ki imate radi mat, vas moramo razočarat ‒ bleščeča se ličila bodo letos zelo pomemben element pri negi kože. Poudarek bo na naravnem videzu, ki ga morate izpostaviti z bleščečimi se ličili.

Vihanje naravnih trepalnic

Umetno podaljševanje trepalnic je obeležilo leto 2018. A ker je ta tehnika urejanja trepalnic videti umetno, so lepotni guruji našli nov način, kako urediti dlačice, da so videti naravno.

Frizura v slogu Francozinj

View this post on Instagram

Fav right now 😍

A post shared by A Boutique Hair Salon (@hairboutiquesalon) on

Če razmišljate o spremembi svojega videza, je potem frizura v slogu francoskega dekleta lahko dobra odločitev. Preprosta za vzdrževanje, navihana in prikupna.

Katy-Perry-Roll-On Veš, da dezodorant že celo življenje nanašaš napačno? shutterstock_777424762 Kaj pomaga pri mačku? 5 nenavadnih načinov, ki jih je podprla znanost shutterstock_659161606 Teh 5 živil, ki jih jeste vsak dan, je lahko krivih za mastno lasišče shutterstock_615243071 Blagodejni učinek toplega mleka in medu · · · · · · · ·