Lesena koča
Utrip mesta · arhitektura

Na vrhu nižje Norveške vzpetine se nahaja lesena zimska koča “V”, ki odeta v topel les ponuja idealne možnosti za preživljanje pravljičnih zimskih počitnic v okrilju prelepe narave. Poglejte kje boste preživeli nepozabne družinske počitnice.

Lesena zimska koča “V”, ki jo najdemo na nižji vzpetini centralne Norveške, je primerna za udobno življenje pet članske družine v vseh letnih časih, arhitekte biroja Reiulf Ramstad Architects pa lahko obtožimo za njen inovativen tloris, ki spominja na črko v. Takoimenovana koča “V” je svojo obliko dobila po zaslugi oblike zemljišča, na katerem je zgrajena, saj je le-to razdeljeno na dva dela, ki sta združena pod kotom 45 stopinj. Notranjost lesene zimske koče je tako razdeljena na dve krili. Prvo obsega prostorno kuhinjo in dnevno sobo, medtem ko v drugem najdemo več zasebnih sob s steklenimi stenami, ki ponujajo čudovit pogled na mirno naravo.

PREBERITE ŠE: Zimske počitnice: Majhne zimske koče za veliko udobje

Leseno zimsko kočo si oglejte v galeriji

Lesena kočaOdpri galerijo
cover-mala-stanovanja-kako-opremit Kako opremim malo stanovanje? Na galeriji sta dnevni kotiček in spalnica. R3Architetti: prenova majhne trgovine v svetlo stanovanje Forum 66 stolp 2, Kitajska 10 najvišjih nebotičnikov, ki jih bodo dokončali v letu 2015 Z zelenjem porasla šola v predmestju Pariza. Osnovna šola v Parizu, ki omogoča bioraznolikost · ·