PicMonkey Collage
Utrip mesta · otroci

Otroške igrače Kipod so unikatno izdelane lesene igrače, ki otrokom omogočajo kreativno in zabavno razvijanje motoričnih spretnosti in sposobnosti.

Se še spomnite svoje najljubše igrače? Za otroke je igranje pomembna stvar, igrače pa v nekem obdobju njihove najboljše prijateljice. Lesene otroške igrače Kipod otrokom omogočajo kreativno učenje motoričnih spretnosti, pri čemer jih morajo otroci tudi sestaviti. Nadarjeni industrijski oblikovalec Alex Khaykin si je namreč zamislil lesene igrače, ki jih mora otrok sestaviti kar sam. V Kipod igralnih kovčkih se tako skrivajo deli igrač, ki otrokom dopuščajo možnost ustvarjanja in veselja ob izdelavi svojega najboljšega prijatelja oziroma prijateljice. Alexu lahko pri uresničevanju projekta pomagamo in ga podpremo na Kickstarterju.

PREBERITE ŠE: Kaj otroci na različnih koncih sveta jedo za zajtrk

Otroške igrače KipodOdpri galerijo
Lesena igrala kot iz 70-ih Lesena otroška igrala, ki so jih navdihnila 70-ta Nuber on playground Otroške igre na prostem, ki smo se jih igrali kot otroci Påhoj je kombinacija kolesarskega otroškega sedeža in otroškega vozička. Påhoj – kolesarski otroški sedež in otroški voziček v enem Talking Tom and Friends prihajajo na YouTube za otroke. Talking Tom and Friends kot animirana serija na YouTubu aprila 2015 · ·