cover-leseni-zvocniki
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija

Izjemnih zvočnikov na trgu ni malo in najbrž se audiofili nad ponudbo ne pritožujejo. Lahko pa (upravičeno) godrnjajo nad videzom večine, saj so po navadi škatlaste oblike in (pre)velikih dimenzij. No, z zvočniki, ki vam jih želimo predstaviti, je nekoliko drugače. Ne samo, da odlično zvenijo, imajo tudi izjemen videz.

Surface Wall-Mounted Wood Speaker je, če prevedemo, leseni stenski zvočnik. Ohišje, ki je izdelano iz brušenega in barvanega hrastovega lesa, meri 91 cm x 72 cm. Ravno prav, da bo na steni obiskovalce zavedel, saj ga bodo zamenjali za sodoben kos pohištva.

No, dokler se ne bo oglasila glasba. Za predvajanje te boste morali prek povezave Bluetooth zvočnik ‘spoprijateljiti’ z mobilnim telefonom in zabava se lahko začne. Zvočnik, ki tehta 5 kilogramov, je na voljo v indigo modri, naravni ter rjasti oziroma rdečkasto-oranžni barvi. Posebnost zvočnika Surface je, da celotna lesena površina deluje kot zvočnika, saj omogoča resonanco zvočnih frekvenc.

Cena za zvočnik Surface je 1.000 evrov.

Galerija: Leseni zvočniki Surface – poslastica za uho in oko

Leseni zvočniki Surface – poslastica za uho in okoOdpri galerijo

Shoal Tent – plavajoči šotor Shoal Tent: plavajoči šotor za kampiranje na vodi cover-lurvig-ikea IKEA je ravnokar predstavila pohištvo za hišne ljubljenčke Lurvig in svet je ponorel cover-namizne-svetilke 10 namiznih svetilk, ki bodo delovni mizi dale piko na i Migaloo Kokomo Ailand – luksuzni plavajoči habitat Migaloo Kokomo Ailand: luksuzni plavajoči habitat ·