Leteči motocikel BMW
Utrip mesta · mobilno

Običajno je Lego tisti, ki pri drugih črpa navdih za izdelavo igrač. Nedavno je izdelal repliko motocikla BMW R 1200 GS Adventure. No, tokrat pa je bil BMW tisti, ki je navdih poiskal pri Legu. In nastal je leteči motocikel, o kakršnem verjetno sanja vsak moški.

Spomnimo, Motocikel BMW R 1200 GS iz  kock Lego je izdelan iz 603 ‘legic’. Iz istega kompleta kock je bilo mogoče sestaviti tudi leteči motocikel. BMW-ju je bila alternativna možnost tako všeč, da so modelček Lego izdelali v naravni velikosti.

PREBERITE ŠE: Detajlna replika motocikla BMW R 1200 GS Adventure iz kock Lego Technic

Koncept ni funkcionalen, a glede na to, da so ravno te dni Rusi izdelali delujoči leteči motocikel, naj bo to za BMW Motorrad navdih. Do takrat pa se lahko zadovoljite z  različico Lego.

Galerija – leteči motocikel BMW na osnovi Lega:

Leteči motocikel BMWOdpri galerijo

Leteči motocikel Hoverbike Scorpion 3 Scorpion 3 – prvi leteči motocikel, ki ga bo moč kupiti PAL-V Liberty PAL-V Liberty: prvi serijski leteči avtomobil že leta 2018 Skuter Velocifero MAD Velocifero MAD – zložljivi električni skuter za osvajanje brezpotij Ferrari F80 Ferrari F80 – Ferrari, ki lahko drvi s 500 km/h! · · · ·