Foto: Pilotnewsmag
V zraku · buzz buzz

Konec leta 2014 si bomo lahko privoščili prestižno letenje. Pri letalski družbi Etihad Airways bodo namreč lansirali novo letalo, katerega del bo luksuzno oblikovan apartma The Residence, ki bo zadostil potrebam še tako zahtevnega potnika.

Prvič v zgodovini si je letalska družba zamislila tako unikaten koncept kot je The Residence. Letenje v prestižnih kabinah poimenovanih The Residence bo namreč spremenilo današnji pogled na letenje, saj je letenje v tako luksuznem okolju pravi užitek.

Prvič v zgodovini luksuznega letenja bomo poleg čudovitega notranjega dizajna, ki je bil zaupan v roke najboljših strokovnjakov na področju oblikovanja in opremljanja potovalnih prostorov, v ponudbi prejeli tudi usluge vrhunsko izšolanega butlerja. Rezidenca bo sestavljena iz dnevne sobe, dveh spalnic in kopalnice, nahajala pa se bo na najnovejšem letalu letalske družbe Etihad AirwaysAirbusu A380s.

V galeriji si poglejmo fotografije VIP potovalnega apartmaja The Residence.

Odpri galerijo
cover-igrica-kayne-west Future & Kayne West ter najbolj seksi video igra na svetu – I Won mg_2809 LifeStraw slamica – obvezna oprema vsakega pustolovca cover-politiki Pogasi sovražnost. Govori ljubezen. Odlična slovenska oglasna kampanja Audrey Hepburn 10 črno – belih fotografij, ki so oživele v barvah ·