kolaz
Utrip mesta · moda

V letošnjo pomlad bomo zakorakale udobno, saj so v trendu športni copati, ki jih zgolj nataknemo. Poglejmo si, kateri so nas še posebej očarali.

Časov, ko smo lahko zjutraj le sramežljivo pogledovale v smer športnih copat, je končno konec. Trendseterke namreč v svojo garderobo že nekaj sezon vztrajno vpeljujejo takšne in drugačne športne copate, ki vsekakor olajšajo vsakodnevni sprehod v službo, še posebej prav pa jim pridejo, ko hitijo od ene do druge modne revije na tednih mode vsepovsod po svetu. Če lahko one, lahko tudi me!

V letošnjo pomlad zakorakajmo obute v udobno obutev, ki nam bo polepšala vsakodnevne sprehode po soncu. Tokrat pa nam ne bo potrebno zavezati niti vezalk, saj so v trendu udobni “slip-on” športni copati, ki jih samo nataknemo. Seveda ne smemo pozabiti, da tovrstno obutev poznavalke mode še vedno nosijo v kombinaciji z drugače izrazito damskimi modnimi kosi in nikakor ne pustijo, da bi si kdo drznil pomisliti, da zjutraj niso precizno premislile, kaj bodo oblekle.

Odpri galerijo
Foto: Fashionista Finale meseca mode v mestu luči kostumi4 Pomladna modna revija v Galeriji Emporium Chanel jesen-zima 2014-2015. Foto: Fashionista Pri Chanelu so modno pisto spremenili v ameriški supermarket cover-torbica Predmet poželenja – luksuzna pisemska torbica · · · · · · · ·