IMG_551a1
Utrip mesta · moda

Želite postati zares edinstveni? Let’s Doodle je blagovna znamka, ki nam dovoli, da sodelujemo v samem procesu oblikovanja oblačil. Tako lahko vedno nosimo tisto, kar imamo radi. In kako je to mogoče? Preprosto! S klikom na njihovo spletno stran si namreč izdelamo pulover s kapuco po meri – izbiramo lahko med različnimi dolžinami, modeli, barvami in potiski. Za blagovno znamko stojita Slovenca Nejc Stupan in Nina Dodlek.

Da smo edinstveni, že vemo. In zdaj imamo priložnost, da z blagovno znamko Let’s Doodle raziščemo svoj stil, ugotovimo, kaj nam je v resnici všeč, in nato izberemo svojo najljubšo barvno kombinacijo.
Na spletni strani ekološke modne znamke Let’s Doodle najdemo čudovite ročno izdelane puloverje s kapuco, ki si jih lahko naročimo po meri. To pomeni, da sami izberemo model, dolžino, barve in potisk.

Osredotočajo se na prav vsak detajl, saj želijo, da oblačila zdržijo, koliko dolgo se le da. Pri delu uporabljajo 100-odstotni bombaž s Portugalske (kjer so locirani) in tako podpirajo lokalne kmete ter družine.

Z alternativnim pristopom k t. i. ‘hitri modi’ želijo spremeniti način, kako potrošniki kupujemo.
Za znamko Let’s Doodle sicer stojita Slovenca, tekstilni inženir Nejc Stupan in grafična oblikovalka Nina Dodlek.

Superge The Y-3 x SpaceX The Y-3 x SpaceX – superge za hojo po Marsu Trend - Instagram Uhani v obliki srčka – nova obsesija v svetu piercinga Nike Zoom Vaporfly Elite Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino Dr. Martens x Beavis and Butt-Head Bulerji Dr. Martens z motivom Beavisa and Butt-Heada · · · · · ·