Lexus LC 500 Convertible
Utrip mesta · mobilno

Lexus LC 500 Convertible je eden izmed najprivlačnejših kabrioletov, ob katerem nam misli hitro preidejo k sanjarjenju o toplih sončnih žarkih in brezskrbnem uživanju ob vožnji z odprto streho.

Lexus LC 500 Convertible je privlačen športni kabriolet, hkrati pa sinonim za dovršen japonski inženiring. Njegova platnena streha vas bo varovala pred vremenskimi vplivi s štirimi plastmi tkanine, ki obenem popolnoma zakrivajo mehanizem.

Streha potrebuje 15 sekund, da se odpre, in 16 sekund, da se zapre, vse to pa lahko počnemo pri hitrosti do 50 km/h. Temu je prilagojen tudi klimatski sistem, ki bo prilagodil temperaturo za volanom glede na to, ali je streha odprta ali zaprta. Da bo užitek z odprtim LC 500 Convertible še večji, poskrbi 5,0-litrski V8-motor s 477 konjskimi močmi in 540 Nm navora.

Galerija: Lexus LC 500 Convertible

Lexus LC 500 ConvertibleOdpri galerijo

Backplate for Automotive CGI Ford Mustang Mach-E: prvi Fordov električni avtomobil Volkspod Volkspod: kosi Volkswagen Beetla so doživeli preporod v obliki motornega kolesa Ferrari Roma Ferrari Roma: “sladko življenje”, kot ga poznajo Italijani McLaren Elva McLaren Elva: superšportnik brez strehe in oken ·