Lexus LY 650
Utrip mesta · mobilno

Lexus se je na področju cestnih ‘križark’ že dodobra uveljavil, saj zadovoljuje potrebe zahtevnih uporabnikov že vrsto let. Lexus LY 650 bo še ena izmed ‘ladij’, ki pa bo dejansko plula.

Lexus LY 650 je skoraj 20 metrov dolga luksuzna jahta, ki jo bo podjetje Lexus izdelovalo v povezavi z navtičnemu svetu dobro poznano ladjedelnico Marquis-Larson Boat Group. Jahta bo popolnoma v Lexusovem stilu, vse v duhu serije L, s čistimi zunanjimi linijami in notranjostjo visoke kakovosti.

LY 650 bosta poganjala dva 12,8-litrska vrstna 6-valjna motorja IPS 1200, vsak s po 900 konjskimi močmi. Lexus je znamka, ki na cesti predstavlja luksuz in prestiž, lahko pa z gotovostjo trdimo, da na vodi ne bo prav nič drugače. Prve Lexus jahte bodo na voljo v drugi polovici prihodnjega leta.

Galerija slik: Lexus LY 650

Lexus LY 650Odpri galerijo

Mercedes-Benz GLE Mercedes-Benz GLE: novinec je večji in še naprednejši Nissan Juke Nissan Juke: osvežitev priljubljenega mestnega križanca Departure One Departure One: počitniška prikolica in hiša na vodi v enem Volvo 360c Volvo 360c: ali je to alternativa kratkim letom? · · · ·