cover-lg-gram
V zraku · tehnologija

LG je s serijo LG Gram naredil prenosnik, o katerem smo lahko le sanjali. Je izjemno tanek, njegova baterija pa tako vzdržljiva, da naj bi trajala kar 22,5 ure.

LG Gram je na voljo v treh dimenzijah, in sicer 13,3-, 14- in 15,6-palčnih različicah. Baterija pa naj bi zadoščala za kar 22,5 ure delovanja. Prav tako je izjemna njegova teža, saj tehta le 965 gramov oziroma manj kot kilogram, kar se zdi magična meja. Ohišje LG Grama je izdelano po vojaških standardih iz nanodelcev magnezijeve zlitine. Tako je LG Gram izjemno trpežen proti udarcem in padcem. Ponuja podporo za DTS Headphone X, vtič Thunderbolt 3 ter USB-c. Posebnost pa so tudi zagonski časi prenosnika, ki so pod 10 sekundami.

TEST: LG Gram


bg-fitness-app VI – osebni trener oziroma umetna inteligenca v slušalkah za trening shutterstock_639667525 5 načinov, kako zmanjšati račun za mobilni telefon NYC Plans To Replace Pay Phones With Wifi Hotspots To je 5 vsakdanjih stvari, ki bodo čez nekaj let že pozabljene cover-huawei Le kaj imajo skupnega Porsche, Leica in Lewandowski? ·