LG HomeBrew: naprava za varjenje piva, ki bo pripravila pet vrst piva.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ideja domače naprave za varjenje piva ni nova, je pa LG prvi v enačbo vnesel ‘kapsulo’. LG HomeBrew bo prvič pokazal na januarskem sejmu CES v Las Vegasu.

Kava iz ‘kapsul’ se je dodobra udomačila, pred kratkim pa smo tudi pisali o podobni napravi za mešanje koktajlov. LG pa je z domačo pivovarno LG HomeBrew šel še korak naprej, saj je avtomatiziral celoten postopek od fermentacije, karbonizacije in staranja do serviranja in čiščenja.

V ‘kapsulo’, ki bo veliko večja od tistih za kavo, so stlačili vse sestavine piva. Slad, kvas, hmeljno olje in aromo, iz česar naj bi domača pivovarna približno pet litrov piva zvarila v dveh tednih, napredovanje postopka pa bo mogoče spremljati v aplikaciji na pametnem telefonu.

Na voljo bo pet piv: ameriški IPA (moderno ameriško pivo), ameriški svetli ale, angleški stout, belgijski Witbier in češki pilsner.


Hover 2: dron, ki zelo natančno samodejno leti Hover 2: dron, ki zelo natančno samodejno leti foto: McLaren OnePlus 6T McLaren OnePlus 6T: sodelovanje, ki prinaša ultimativno hitrost Bose Frames: ko sončna očala postanejo slušalke. Bose Frames: ko sončna očala postanejo zvočniki ecgdjiosmopocketd8f731ee38fa42f39ff637ce5ed6db23_871915_manual DJI OSMO Pocket: miniaturna kamera z umirjevalnikom slike · · ·