F1_34UC89G_G_Sync_monitor
V zraku · tehnologija · gadgeti

Igričarji imate rahlo drugačne potrebe po tehnologiji in strojni opremi kot običajni uporabniki. Zasloni vam morajo zagotavljati tekočo igralno izkušnjo, hitrost in visoko kakovost slike. A to še ni dovolj, saj mora zaslon delovati usklajeno z računalnikom. A novi LG ponuja še več.

V novi model LG 34UC89G je videokartica Nvidia vgrajena neposredno na zadnjo ploščo zaslona, zaradi česar ga je zelo preprosto namestiti.

S tehnologijo G-Sync videosignal zaslon doseže bliskovito hitro in brez zamika pri vhodu, s čimer svetovi na zaslonu postanejo neverjetno prepričljivi, oblike in liki pa so še bolj dodelani in realistični. Seveda so poleg rešitve podjetja Nvidia v zaslon vgrajene tudi druge tehnologije, ki igralcem zagotavljajo užitek pri njihovem konjičku.

Model 34UC89G je 34-palčni zaslon polne visoke ločljivosti Full HD s hitrostjo osveževanja 144 Hz in z zaslonom formata 21 : 9 UltraWide. Izjemno širok zaslon lahko prikaže območja igre, ki preprosto niso vidna na tradicionalnih zaslonih formata 16 : 9. Širok zaslon daje prednost v igrah Final Fantasy, World of Warcraft in drugih večigralskih igrah domišljijskih vlog, saj nudi podrobnosti na robovih zaslona. Zahvaljujoč tehnologiji IPS, zaslon tudi pod kotom skoraj 180 stopinj zagotavlja realistične barve brez popačenj, tako da je slika bolj prepričljiva in tudi pri hitrem premikanju zagotavlja, da ne prihaja do napak pri prikazu.

S sinhronizacijo Dynamic Action Sync (DAS) do zakasnitev ne prihaja niti v trenutkih najbolj razburljive akcije, stabilizacija črne barve pa pomeni, da so tudi najtemnejši črni toni jasni in podrobno prikazani, kar pomeni, da boste lahko v igri Call of Duty opazili tudi like, ki se skrivajo v sencah. Seveda lahko v skladu s svojimi željami nastavite tudi višino in nagib zaslona.

LG-jev prvi zaslon G-Sync je v vseh pogledih zasnovan za tekočo igralsko izkušnjo, akcijo in zmagovanje. Model 34UC89G je že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 999 evrov.

Galerija – LG-jev prvi zaslon s tehnologijo G-Sync: igričarski ideal

LG-jev prvi zaslon s tehnologijo G-Sync: igričarski idealOdpri galerijo

MekaMon02jpg MekaMon: Applov robotek za najhujše igričarje img Bose Sleepbuds: slušalke, ki vam bodo pomagale (za)spati Shinola-Canfield-Headphone-Collection Slušalke Shinola Canfield: če mislite, da ste slišali že vse … iBubble: podvodni dron iBubble: podvodni dron za visokoločjivostne posnetke · · ·