Laserski projektor LG ProBeam
V zraku · tehnologija · gadgeti

Laserski projektor LG ProBeam odpravlja veliko pomanjkljivost tradicionalnih projektorjev, ki so pri dnevni svetlobi praktično neuporabni. Toda ne laserski projektor LG ProBeam. Kot vir svetlobe namreč ne uporablja žarnic kot večina, ampak lasersko svetlobo, ki ima kar nekaj prednosti v primerjavi žarnicami. Med drugim je uporaben tudi podnevi.

Projektorji so odlična alternativa velikim zaslonom. A imajo svoje omejitve. So namreč ”enoživke”. Zares uporabni so samo v temnih prostorih, v svetlih pa so praktično neuporabi. Toda ne laserski projektor LG ProBeam, ki je ”dvoživka”. Sliko namreč projicira s pomočjo laserja s svetilnostjo 2000 lumnov, zato je uporaben tudi podnevi. Poleg tega je laserska svetloba v primerjavi z žarnicami cenejša, oprema je manj občutljiva, prav tako laser ponuja boljšo kakovost slike. LG ProBeam nudi ločljivost HD.

PREBERITE ŠE: LG predstavil televizor, ki odganja komarje

Projektor LG ProBeam sodi med lažje. Tehta vsega 2,1 kilograma in ga je moč prenašati z eno roko. Poganja ga operacijski sistem WebOS (z njim so opremljeni tudi LG-jevi pametni televizorji). Projektor bo na ogled na sejmu zabavne elektronike CES 2017, ko bosta znana tudi cena in datum prihoda na prodajne police.

Galerija – laserski projektor LG ProBeam:

Laserski projektor LG ProBeamOdpri galerijo

Slusalke_FOCAL_Utopia Ideja za darilo: FOCAL Listen – nove vrhunske slušalke Hi-Fi Tipkovnica Audi Layer Tipkovnica Audi – je to najbolj elegantna tipkovnica vseh časov? RokBlok RokBlok: Nov način poslušanja vinilk – brez gramofona! Pametna analogna ura in kolesarski števec Moskito Moskito – elegantna ročna ura, ki je tudi kolesarski števec · · · ·