Svetilka za dom Light 5+5
Utrip mesta · dom

Light 5+5 je svetilka za dom, ki sta jo oblikovala ruska oblikovalca Maria and Ivan Zverev. Umetnika, ki delujeta pod imenom Oikimus Design, sta za svetilko, katere oblikovanje je navdihnila Rubikova kača, letos prejela nagrado A’ Design, eno najbolj prestižnih mednarodnih oblikovalskih nagrad na svetu.

Pri Oikimus Design so poskrbeli, da bomo odslej v svojem življenju potrebovali le še en svetlobni vir. Light 5+5 je svetilka za dom, ki se zaradi inovativnega oblikovanja, ki posnema obliko Rubikove kače, manj znano sestrično Rubikove kocke, z lahkoto prilagaja vsem površinam našega doma ali pisarne.

Svetilka obsega sedem elementov, ki jih je mogoče rotirati za 360 stopinj in ustvarjati dvo- ali tridimenzionalne oblike. Inovativna svetilka je narejena iz vezanega lesa, LED diod in pleksi stekla, zahvaljujoč svoji vsestranskosti pa je primerna tako za javne kot zasebne površine in za vse starostne skupine.

PREBERITE ŠE: Brezskrbno poletje z retro pridihom – vrči, stekleničke in kozarci Kilner

Svetilka za dom Light 5+5Odpri galerijo
Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi. One Bubble Tent – prozoren šotor, ki omogoča spanje pod milim nebom vse letne čase Ideje za domača ognjišča Najbolj vroče ideje za domača vrtna ognjišča BedUp je postelja, ki se pospravi pod strop. BedUp – dvižna postelja, ki se pospravi pod strop Vrtni gugalnik Volo Volo – vrtni gugalnik za dva · ·