ezgif.com-webp-to-jpg
V zraku · dizajn

Katere ure vas bolj navdušujejo? Tiste s klasičnim dizajnom, ki odražajo elegantnost, ali tiste, ki predstavljajo novodobno umetnost? Če ste bolj naklonjeni slednjim, smo morda našli vašo naslednjo uro.

Oblikovalec Andy Kurovets, ki veliko pozornosti posveča uram, je zasnoval linijo izdelkov OTO. Linijo sestavljata dve uri, ki se od tradicionalnih sorodnic razlikujeta predvsem po videzu številčnice.

Kurovets je ob tem povedal, da je v preteklosti svoje koncepte že delil z različnimi proizvajalci ur. Ti so bili sicer navdušeni nad edinstvenim dizajnom, a hkrati poudarili, da se ure ne bi obnesle na množičnem trgu. Oblikovalec svojo prednost vidi ravno v tem, zato se je odločil, da uvede lastno blagovno znamko.

Modela Aspiration in Cutting Edge uporabniku omogočata, da se poistoveti z oblikovalčevimi zamisli. Prvi odraža posameznikovo željo po novih dosežkih, medtem ko je drugega navdihnila želja po premikanju meje mogočega.

Galerija – Linija ur OTO

AspirationOdpri galerijo

Dizajnerji teh predmetov si zaslužijo aplavz Dizajnerji teh predmetov si zaslužijo ovacije 12751382_1252872044728030_227042495_n Cat Camp: minimalistični šotor, oblikovan posebej za mačke 180824115101-hoverglide1 Hoverglide: prvi ‘lebdeči’ nahrbtnik na svetu ezgif.com-webp-to-jpg (5) Wemo: nosljiv blokec, po zaslugi katerega vam ne bo ušla nobena informacija · · ·