Lisca & Ana Bucik
Utrip mesta · moda

Simpatična Goričanka Ana Bucik je nova ambasadorka blagovne znamke Lisca. Mladi, nadarjeni alpski smučarki kljub natrpanemu urniku uspeva ohranjati ženstvenost in je z nasmehom usmerjena v prihodnost. Tudi zato je Lisca v njej prepoznala potencial in Ano povabila v “ambasadorske vode”.

Proizvajalci spodnjega perila velikokrat pogledujejo proti belim strminam in se odločajo za sodelovanje z zveznicami tega športa. Tako je Lisca naredila odlično potezo, ko je v mladi Primorki prepoznala njeno ženstvenost in lepoto ter jo povabila k sodelovanju. In to v sezoni, ki jo bodo kronale olimpijske igre v Južni Koreji.

Ano bomo z lahkoto prepoznali po rdeči čeladi Lisca, ki bo postala njen zaščitni in razpoznavni znak. Tako kot bo postalo perilo Lisca njen stalni spremljevalec. “Perilo Lisca bo zagotovo vedno z mano … Pod kavbojkami, kombinezonom in ostalo športno opremo, saj se v njem počutim super. Samozavestno. Zadovoljno,” nasmejano pravi Ana.

Ana Bucik navdihuje s svojo pozitivno energijo, za Liscino ambasadorko pa bomo na belih strminah lahko navijali že konec oktobra, ko se bo med količki prvič spustila z novo čelado.

Galerija slik: Lisca & Ana Bucik

Lisca & Ana BucikOdpri galerijo

Nike Flyleather: nov material, ki obljublja čistejši svet Nike Flyleather: nov material, ki obljublja čistejši svet mbfwlj Katere “it” kose moramo imeti v omari po mnenju modne stilistke? supermodeli 11 najlepših supermodelov 20. stoletja in kako so videti danes? Adidas s supergami, odpornimi na pivo adidas Pröst: adidas s supergami, odpornimi na pivo ·