RS862_Lister-Thunder-4
Utrip mesta · mobilno

Lister že nekaj časa ni proizvedel novega avtomobila, tokrat pa se vrača s pravo zverino. Lister Thunder je osnovan na Jaguarjevem F-Typu in je najmodernejši, najhitrejši in najbolj razkošen Lister, ki so ga kadarkoli naredili.

Lister Thunder bo lahko dosegel hitrost prek 322 km/h in od 0 do 100 km/h pospešil v zgolj 3 sekundah. Vse to zaradi 5-litrskega 8-valjnega V motorja, ki ima hudičevih 666 konjskih moči. Pri Listru zatrjujejo, da so vse predelave karoserije narejene enako ali celo boljše, kot pri izvirnem Jaguarju. Predelan prednji odbijač je narejen iz karbonskih vlaken, enako tudi zadnji. Pri slednjem so lepo vidni zaključki izpušnih cevi, tudi narejeni iz karbona. Za doplačilo je na voljo še pokrov motorja, narejen iz karbonskih vlaken, za katerega je treba odšteti zajetnih 19.950 angleških funtov. Po Thunderju boste opazili kopico nalepk proizvajalca. Te se seveda ujemajo z barvno shemo v notranjosti avtomobila.

Notranjost Lister Thunderja je odeta v najbolj kakovostno britansko usnje Bridge of Weir Nappa, ki je na voljo v kar 36 barvah. V usnje so odeti tudi armaturna plošča, vratni paneli, streha in volan. Na vseh teh mestih so vidni zeleni šivi, ki dajejo popoln kontrast k celotni podobi. Lister Thunder je vražja mačka, ki požene kri po žilah že samo, ko jo pogledate. Ko pa boste slišali še njen zvok, boste prepričani, da je nekaj resnično hudičevega v njej.

PREBERITE ŠE: NOVI JAGUAR F-TYPE – LJUBLJENEC LJUBITELJEV DVOSEDOV DOBIL NOVEGA ČLANA

Galerija slik: Lister Thunder

Lister ThunderOdpri galerijo
Nissan 370Zki Nissan 370Zki: snežne sanke, kot jih še niste videli honda-3e-d18-4237x2412-ces-2018-robot-4k-17241 Honda E3-D18: konceptni avtonomni štirikolesnik Rezvani Beast Alpha X Blackbird Rezvani Beast Alpha X Blackbird: nevidni lovec s 700 konjskimi močmi Nova generacija Formule E Nova generacija Formule E · ·