Ec4c7eCWoAE-A0x
V zraku · tehnologija

Domači fitnes pridobiva na priljubljenosti in zato ni čudno, da se podjetja širom sveta odločajo za nove pristope k vadbam. Eno takih podjetij je Liteboxer, ki je predstavil domačo napravo za ritmično vadbo boksa.

Po neprimerljivem uspehu podjetja Peloton v svetu fitnesa, se podjetja po svetu trudijo, da bi ustvarila naslednjo iteracijo vrhunskega domačega trenerja. Mnogi so poskušali, a žal niso uspeli ustvariti nečesa “vrednega”, vendar pa se je eno podjetje približalo razmeroma blizu, čeprav na drugačen način.

Liteboxer je tako predstavil visokotehnološki izdelek za vadbo na domu, in sicer za vse, ki radi boksajo. To pa vsekakor ni le “nadgrajena boksarska vreča”, saj gre v bistvu za ritmično vadbo. Tako ima Literbox dve različni površini (ena predstavlja obraz, druga telo), vsako s svojimi osvetljenimi conami, ki se osvetljujejo na različne ritme in zvrsti glasbe. Poleg načrta vadbe boste dobili tudi aplikacijo, kjer boste lahko pretočili še več tečajev in vadb in prek katere vam bodo usposobljeni trenerji pomagali pri vsakodnevnem uresničevanju ciljev. Naprava bo na voljo konec naslednjega meseca.

Je pa bo cena tovrstne vadbe na domu marsikomu previsoka. Za napravo z preizkusnim obdobjem treh mesecev boste morali namreč odšteti okoli 1.400 evrov, nato pa boste prešli na mesečno naročnino, ki bo okoli 30 evrov.

Galerija: Liteboxer

LiteboxerOdpri galerijo

canon eos r5 Canon EOS R5: brezkompromisni paradni konj, ki postavlja nove standarde ezgif.com-webp-to-jpg (1) C-mask: pametna zaščitna maska, ki se poveže na tvoj telefon in prevaja tvoj govor download Marshall Emberton: majhen, a briljanten zvočnik We Are Rewind Ponovno rojstvo kasetofona – We Are Rewind · · ·