Ulico Toronta so preplavile knjige.
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · knjige

Naključne mimoidoče je v Torontu na ulici Hagerman pričakal nenavaden prizor. Luzinterruptus, anonimna umetniška skupina iz Španije, ki slovi po posegih v javni prostori (podobno kot pri nas Prostoroževke), je namreč ulico prekrila z deset tisoč knjigami!

Anonimna umetniška skupina Luzinterruptus je ulico kanadskega mesta Toronto prekrila s knjigami.

Literature vs. Traffic (literatura proti prometu) ni njihov prvi tovrstni poseg v urbani prostor, s katerim so želeli prekiniti promet za pešce in jih z(a)moti s knjigami.

PREBERITE ŠE: Izšla pesniška zbirka, ki so jo v enem dnevu ustvarili Slovenci in Slovenke

Ulico Hagerman Street so knjige dobesedno preplavile, saj jih je tam ležalo kar deset tisoč. Naključni mimoidoči so si jih lahko na licu mesta prebirali in jih na koncu s seboj odnesli domov. Vse knjige je doniralo združenje Salvation Army. Vas zanimajo reakcije ljudi? Preverite jih v priloženem posnetku.

Literature vs. Traffic – 10 tisoč knjig zavzelo ulico:

Ulico Toronta so preplavile knjige.Odpri galerijo

Khoudia Diop Khoudia Diop: senzacija Instagrama z vranje črno poltjo, ki spreminja lepotne ideale Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom. Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom Kondom za vinsko steklenico Wine Condoms Kondom … za steklenico vina Prvi vtis Kaj ljudje vedo o vas, še preden spregovorite z njimi? · · · ·