Vibrator budilka
V zraku · tehnologija · gadgeti

Sovražite budilko? Sovražite zgodnje prebujanje? Le malo ljudi uživa v jutranjem vstajanju. Little Rooster vam lahko pri tem pomaga. Gre namreč za budilko, ki je tudi vibrator. Ženske lahko nadležno zvonjenje zamenjate za nežne vibracije, tako da bo zbujanje od zdaj naprej precej bolj prijetna, celo orgazmična izkušnja.

Poskušali so mnogi, a nobena budilka do zdaj iz zgodnjega vstajanja ni naredila zares prijetne izkušnje. Dokler ni prišel Little Rooster. Budilka, ki je tudi vibrator in zaradi katere boste dame zjutraj vstajala precej lažje kot do zdaj. Pa še z nasmeškom na obrazu. Pripomoček namestite v hlačke (poseben dizajn omogoča, da budilka ostane na mestu ves čas, najsi se čez noč še tako premetavate) – prej seveda ne pozabite nastaviti ure bujenja –namesto zvonjenja pa vas bodo prebudile nežne vibracije, ki bodo s časom postale vedno bolj intenzivne.

PREBERITE ŠE: Kaj o nas pove naša najljubša spolna igračka?

Kdo bi si mislil, da je lahko prebujanje ob budilki orgazmična izkušnja, a po zaslugi budilke Little Rooster je prav to.

Little Rooster – budilka za odrasleOdpri galerijo
Brezžični polnilnik OvRcharge OvRcharge – brezžični polnilnik za pametni telefon, ki med polnjenjem lebdi Zapetni dron Nixie Nixie – zapestni dron s kamero, ki se vrne kot bumerang Pokemon GO dodatki Pripomočki, ki so nastali samo zaradi mobilne igre Pokemon GO Najboljši prenosni bluetooth zvočniki za na plažo 2016 Najboljši prenosni zvočniki Bluetooth za na plažo · ·