living2020-living-vehicle-trailerthing
Utrip mesta · mobilno

Ko boste pogledali luksuzno eko domovanje Living Vehicle 2020 vam bo jasno, da se ta močno razlikuje od drugih prikolic – vsak centimeter kamperja je namreč narejen premišljeno in s ciljem, da zagotovi najboljše možno življenje.

Podjetje Living Vehicle, ki je ustvarilo istoimensko luksuzno prikolico, s svojim delom presega industrijske standarde, kot smo jih bili vajeni do zdaj. Ustvarili so namreč prikolico z neverjetnimi zmogljivostmi, pri gradnji slednje pa so uporabljali najnaprednejše izdelke vojaškega in mornarskega sektorja. In kaj prikolica Living Vehicle 2020 dela tako posebno?

Prikolica naj bi bil izjemno energetsko učinkovita, saj se napaja iz obnovljivih virov energije. Za delovanje motorja skrbijo litijeve baterije, sončna energija pa je ključna za poganjanje življenjsko nujnih elementov v domu, kot je zagotavljanje svetlobe ali moči za delovanje gospodinjskih aparatov.

Vsak delček prikolice Living Vehicle 2020 je narejen premišljeno. V notranjosti 8,5 metrov velikega prikolice se nahaja osrednji prostor, ki ga sestavljata kuhinja in dnevna soba – slednja sta narejena tako, da zagotavljata prostornost, udobje in razkošje. V kuhinji nahajajo hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj in kuhalna plošča s pečico, ki delujejo kar na sončno energijo.

Pri oblikovanju prikolice so bili oblikovalci pozorni tudi na svetlobo – v prostor se namreč dovajajo velike količine naravne svetlobe, kar zamegli razliko med bivanjem v prostoru ali od zunaj v naravi. Ne samo da so povsod nameščena velika okna, strešna okna in steklena drsna vrata, temveč lahko v kopalnici najdete tudi poseben strop, ki omogoča tuširanje na naravni svetlobi. Oblikovalski presežek vas čaka, ko vstopite v spalnico, ki ni opremljena zgolj s pohištvom, temveč tudi tehnološkimi pripomočki, s katerimi želijo novim lastnikom prikolice zagotoviti popolno avdio in video izkušnjo.

Maloprodajna cena prikolice Living Vehicle 2020 se začne pri 199.995 ameriških dolarjih (osnovni paket, narejen po naročilu), kar je približno 180 tisoč evrov. Če jo naročite zdaj, se vanjo “preselite” že februarja ali marca 2020. Kaj pravite, je vredno?

Galerija: Living Vehicle 2020

Living Vehicle 2020Odpri galerijo

cover-mercedes-vision-EQS Mercedes-Benz Vision EQS: takšna bo luksuzna električna prihodnost Back to the Future DeLorean Time Machine Prihodnost je postala sedanjost: skok v noro avtomobilsko leto 2020 Električno kolo Karmic Oslo Karmic Oslo: futuristični električni moped shutterstock_722426974 Kako kupiš odličen rabljen avtomobil? · ·