LJFW 2017: modna Massova predstava na Ljubljanskem gradu
Utrip mesta · moda

Kakšno trendi obutev bomo nosili to pomlad in poletje, je razkril Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, na modni pisti Ljubljanskega tedna mode. Na ekskluzivni Massovi modni reviji so v glavni vlogi blesteli čevlji, ki jih to sezono mora imeti v omari vsak modni navdušenec.

Kakšna obutev je torej must have to sezono? Vsekakor prevladuje urbani šik, ki ga idealno poosebljajo trendovske superge in ‘oxfordke’. Te so letos vse prej kot dolgočasne, saj izstopajo z debelim podplatom, prepletanjem različnih vzorcev in materialov, sijejo pa v vseh možnih kovinskih odtenkih.

PREBERITE ŠE: LJFW 2017 odprl svoja vrata

Nepogrešljive so tudi petke, tanke in debelejše, ki z eksplozijo barv ter vzorcev napovedujejo igrivo pomlad. Vroče poletje bodo zaznamovale kultne espadrile z debelim podplatom iz prepletajoče slame in številni sandali z raznimi dodatki, kot so bleščice, kamenčki, vzorci ter živahne barve poletja.

Galerija – LJFW 2017: modna Massova predstava na Ljubljanskem gradu

LJFW 2017: modna Massova predstava na Ljubljanskem graduOdpri galerijo

Sončna očala Tens Tens: sončna očala s filtrom – da boste življenje videli v lepši luči Prvi dan LJFW 2017 LJFW 2017 odprl svoja vrata Christian_Louboutin_Shoes_Cushnie_et_Ochs_NYFW_main-1152x759 Zakaj imajo ‘louboutinke’ rdeč podplat? Trenirka Betabrand Sitting-Pocket Sitting-Pocket – trenirka z žepi, iz katerih nič ne pade · · · · ·