LJFW_apr19_Day2_photoJureMakovec_039
Utrip mesta · moda

Drugi dan ljubljanskega tedna mode je otvorila revija Tanje Uvera, sledilo pa ji je devet čudovitih kolekcij priznanih slovenskih in tujih oblikovalcev, med njimi tudi lanska dobitnica nagrade WOW za najboljšo kolekcijo, Sanija Reja Aske.

Modno dogajanje na Trgu republike se je v znamenju muhastega aprilskega vremena nadaljevalo v velikem slogu. Drugi dan je zaznamovalo kar deset modnih revij, ki so množico ponovno navdušile z drznostjo, inovativnostjo in prodornostjo slovenskih in tujih modnih oblikovalcev.

Poleg modnih kreacij so gostje lahko na pisti opazovali tudi spomladanske trende pričesk, ki jih je že tradicionalno oblikovala dolgoletna partnerska frizerska ekipa Mič Styling pod budnim očesom nezamenljive Aske Kajtazovič. Slednja je s pomočjo Phillipsovih naprav za oblikovanje pričesk ter produktov znamke Paul Mitchell na modni brvi zopet dokazala, da so lasje lahko prava umetnost.

Posebnost drugega dne sta bili tudi dve edinstveni modni reviji, ki se na presenečenje obiskovalcev nista osredotočali le na oblačila. Prva je bila na sporedu revija Cybex by Baby Center, kjer so bile vse oči uprte v otroške vozičke, ki sta jih oblikovala modni kreator Jeremy Scott, znan predvsem kot kreativni direktor znamke Moschino in češki supermodel Karolina Kurkova. Nato pa se je pozornost obiskovalcev preusmerila na pisto in eleganco nog modelov, ki so predstavili spomladansko in poletno kolekcijo obutve iz trgovin Mass. Obiskovalci LJFW so imeli kaj videti in nedvomno je vsak izmed njih našel kaj zase. Na svoj račun bomo sodeč po trendih, ki so jih pokazali pri Massu, prišli vsi, ne glede na okus.

Na štirih kolesih pa je seveda navduševal tudi Volkswagnov T-Cross, najmanjši SUV te znamke, ki je primeren za urbano življenje, pa tudi izvenmestne pustolovščine. Postavljen v središče šotora je služil kot odlična ambientalna kulisa mnogim fotografijam obiskovalcev, ki so se prijetno družili med posameznimi revijami.

Galerija – 2. dan LJFW 2019

2. dan LJFW: Tanja UveraOdpri galerijo
c61df037b349e3625828684443c32add Direktor Levisa več kot 10 let ni opral kavbojk. Kako jih torej pravilno oprati? pluta-cevlji Eco Chukka: To je okolju najprijaznejši čevelj LJFW_apr19_Day1_photoJureMakovec_173 LJFW 2019: za nami je prvi modni večer Nakit 2019: odštekani trendi za moderne ženske To bo najbolj priljubljen nakit v 2019! · · ·