Z leve proti desni so: Petja Zorec, Tomaž Turk, Aska Kajtazovič, Jona Bednjanec in Tomaž Mihelič.
Utrip mesta · moda

S podelitvijo nagrad WOW se je zaključila 10. edicija Ljubljanskega tedna mode (LFJW 2019). Nagrado DiGi WOW je prejela Jona Bednjanec, nagrado WOW LJFW pa Petja Zorec.

Četrti dan LJFW 2019 na prizorišču sicer ni bilo modnih revij, a se je kljub temu veliko dogajalo. Od 13. ure dalje so lahko obiskovalci v Showroomu pomerjali in naročali oblačila domačih in tujih modnih oblikovalcev, ki so pretekle dni svoje kreacije predstavili na modni pisti, spomladanski LJFW pa je ob 18.00 sklenila podelitev nagrad WOW.

Prva nagrada, ki so jo podelili ni bila nagrada za najboljšo kolekcijo, ampak so se ob jubilejni izvedbi LJFW odločili, da izpostavijo dve posebni sodelovanji.Tako so nagradi Best friends podelili modni agenciji Immortal Models Management in pa Mič Sylingu z vrhunsko frizersko ekipo. Nagrado DiGi WOW je prejela Jona Bednjanec. Ta nagrada je poklon, dar, priznanje kolekciji, ki jo izbere žirija posameznih gradnikov slovenske digitalne sfere. Nagrado WOW LJFW za najboljšo kolekcijo je prejela Petja Zorec. Sklepno popoldne tokratnega Ljubljanskega tedna mode je popestrila tudi glasbenica Raiven, ki je premierno predstavila videospot za pesem Širni ocean.


LJFW Ljubljana Fashion Week LJFW 2019: zadnji dan modnih revij v znamenju drznih kreacij LJFW_apr19_Day2_photoJureMakovec_039 LJFW 2019: drznost, inovativnost in prodornost c61df037b349e3625828684443c32add Direktor Levisa več kot 10 let ni opral kavbojk. Kako jih torej pravilno oprati? pluta-cevlji Eco Chukka: To je okolju najprijaznejši čevelj · · ·