LJFW Oktober 2019
Utrip mesta · moda

Za nami je prvi dan modnega dogajanja na oktobrski ediciji LJFW 2019. Kateri modni oblikovalci so se predstavili?

Jesensko edicijo LJFW 2019 je otvorila revija znamke Loré, prvi večer pa so se po modni pisti, ki se tokrat vije kar skozi tri dvorane, sprehodili tudi modeli v kolekcijah Barbare Vrbančič, Ane Jelinič, znamke Things I Miss, Natasahrupic, pletenin Draž in Becha. Večer se je zaključil s posebno inštalacijo tandema Mehle, ki je po uspehu v Londonu svojo kolekcijo ponovno predstavil tudi v Ljubljani. Posebnost letošnje edicije je tudi sodelovanje znamke KOKA HANDMADE KNITWEAR, ki jo je podprla konceptualna trgovina Pentlja.

Modno dogajanje tokratnega tedna mode je trdno prepleteno tudi s skrbjo za okolje. Pri mnogih oblikovalcih smo namreč opazili kolekcije, ki so bile ustvarjene z mislijo na varovanje našega planeta.

Pika na i vsakemu stajlingu pa je seveda obutev, ki je to jesen pisana in raznolika kot jesensko listje. Tokratni trendi, ki jih je s svojo revijo napovedal Mass, so bili namreč primerni za vsak, še tako zahteven okus ali priložnost.

Galerija: LJFW 2019 – 1. dan

LoréOdpri galerijo

Jezusove superge Jezusove superge: Nike Air Max 97 s sveto vodo
 cover-rich-look Enostavni triki s katerimi boš videti bogato! Puma's Rubik's cube: ultrabarvita kolekcija, ki te vrne v otroštvo Puma x Rubik’s Cube: ultrabarvita kolekcija za superpametne FB-cover-photo-LJFWoct2019 LJFW 2019: modni spektakel na novi idilični lokaciji · ·