shutterstock_560410630
V zraku · odnosi

Baracka Obame ne poznamo le kot nekdanjega ameriškega predsednika, pač pa tudi kot človeka z veliko začetnico. Kot kaže, mu lahko prav tako nadenemo naziv ljubezenskega guruja. Zakaj?

Njegov zakon z Michelle Obama traja že 26 let. V tem obdobju se je Obama naučil veliko, zato se je odločil, da pogled na ljubezenske odnose deli s svojim glavnim svetovalcem Danom Pfeifferjem. Slednji je bil nad Obamovo ‘učno uro’ tako navdušen, da je v svoji knjigi Yes We (Still) Can nasvete nekdanjega predsednika predstavil javnosti. Katera tri vprašanja si morate zastaviti, preden skočite v zakonski jarem?

Ali menite, da je zanimiva oseba?

V svojem življenju boste največ časa preživeli s partnerjem. Če osebi vselej prisluhnete, ko ima kaj za povedati, ste po vsej verjetnosti našli pravo ljubezen.

Ali vas nasmeji?

Čas, preživet z ljubljeno osebo, je krajši, če vas ta zna nasmejati. Na ta način je mogoče prebroditi številne težave.

Ali menite, da bo dobra mama?

Če si v prihodnosti želite otroke, prav gotovo menite, da mora vaša izbranka imeti materinski čut. Oblikovanje družine je namreč najpomembnejši del dolgoročnega razmerja.

maxresdefault (2) Bivša se za 24 ur prikleneta drug na drugega z lisicami. Kaj se zgodi? Nenavadne stvari, ki ženske privlačijo na moških. 5 nenavadnih stvari, ki so ženskam všeč na moških hian-oliveira-472665-unsplash Ali lahko nekoga pripraviš do tega, da se zaljubi vate? 4 načini, kako začeti znova po tem, ko ste bili prevarani 4 načini, kako začeti znova po tem, ko ste bili prevarani · · · ·