Ljubke ilustracije: to počne čisto vsak par, ki se močno ljubi
V zraku · odnosi

S temi ljubkimi ilustracijami se poveže prav vsak par – kje se prepoznata vidva?

Yehuda Adi Devir, ilustrator iz Tel Aviva, ustvarja ljubke ilustracije o vsakodnevnem življenju s svojo ženo Mayo. V seriji One of those Days se dotika tistih ‘malenkosti’, ki jih razume vsak, ki je v razmerju.

Od praznovanja rojstnih dni do vprašanj glede pričeske in garderobe ter maratonov priljubljenih serij – s temi ljubkimi ilustracijami se lahko takoj poistovetimo. To je tudi eden od razlogov, zakaj je umetnik tako priljubljen tudi na družbenem omrežju Instagram (ima namreč že več kot 731 tisoč sledilcev). V galeriji si oglejte nekaj najbolj priljubljenih ilustracij in poiščite sebe.

Galerija: Stvari, ki jih počne čisto vsak par

Po prepiru …Odpri galerijo

Bolečina, ki je ne privoščiš nikomur: tako se naše telo odzove na razhod! Bolečina, ki je ne privoščiš nikomur: tako se naše telo odzove na razhod! cover-7-moskih-skrivnosti 7+ preprostih skrivnosti o pogledu moških na razmerje, ki jih ženske največkrat ne razumejo allan-filipe-santos-dias-NpR5YX7un4M-unsplash 4 znaki, da si v strupenem razmerju in ga moraš takoj končati fant punca Kakšna je razlika, če fotografijo na Instagram objavi punca ali fant? · · · ·