PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Želite tatu in se bojite, kaj bodo o tem porekli v službi? Brez skrbi, za vas smo pripravili izbor ljubkih tatujev, ki so primerni za službo in jih lahko hitro prekrijemo s korektorjem, oblačili ali obutvijo. Tukaj so tatuji, primerni za službo.

Večina služb ima za svoje uslužbence jasno zarisano mejo med ustvarjalnim izražanjem in profesionalno podobo. Zaradi tega marsikdo odmisli idejo tetovaže ali tatuja, saj bi bila za službo, ki jo opravlja, neprimerna. A tatuji in služba niso nujno vsak na svojem bregu. S pravim tatujem ne bomo tvegali, da bi nas odpustili ali pa da nas ne bi jemali resno.

PREBERITE ŠE: Tech Tats: ta začasni tatu je tvoj osebni zdravnik

Zato smo za vas izbrali nekaj ljubkih, majhnih tatujev, primernih za službo. Ti tatuji niso tako očitni, prav tako pa jih lahko hitro prekrijemo s korektorjem, oblačili ali obutvijo.

V fotogaleriji si oglejte tatuje, primerne za službo.

Tatuji, primerni za služboOdpri galerijo
Kako odstraniti led na vetrobranskem steklu na preprost način? Kako preprečiti zamrznitev vetrobranskega stekla? Snežinke od blizu Snežinke čisto od blizu: lepota snežink skozi fotografijo Prej in potem fotografije smešne za umret! Najbolj smešne ‘prej in potem’ fotografije Kidanje snega Tako pravilno kidaš sneg! · · · ·