boyfriends of instagram
V zraku · buzz buzz

Če spadate med 81 odstotkov mlajših odraslih (18 do 24 let), ki vsakodnevno uporabljajo Instagram, potem veste, kaj lahko naredi zavist na družbenih medijih. Popolni “feed” s sijajnimi fotografijami, kjer dekleta sedijo sredi polja sončnic, se sončijo na sanjskih plažah in plavajo v turkiznem morju, je dovolj, da postanete zeleni od zavisti. Ampak kako jim uspe, se sprašujete. S pomočjo osebnega fotografa. In to je velikokrat prav partner.

Dekleta, ki pridno uporabljajo Instagram, se na svoje partnerje zanašajo bolj, kot si lahko predstavljate. Ti so namreč velikokrat postavljeni v vlogo osebnega fotografa, ki mora narediti popolno fotografijo. In čeprav so se včasih skrivali za objektivom, so zdaj zahvaljujoč profilu Boyfriends of Instagram, ki ga najdemo na Instagramu in Facebooku, še kako izpostavljeni. Na teh dveh straneh namreč najdemo fotografije, kjer lahko vidimo, v kakšne ekstreme se podajo partnerji, da lahko naredijo tisto popolno fotografijo svojega dekleta. In videti je, da jim nič ni odveč.
Profil Boyfriends of Instagram sta sicer ustvarila dva anonimna Avstralca, ima pa že več kot 137 tisoč sledilcev.

Galerija – Boyfriends of Instagram

Boyfriends of InstagramOdpri galerijo
shutterstock_687779086 Perzeidi oziroma meteorski dež 2018: noč čarobnih zvezdnih utrinkov comic con 2018 15 najboljših ‘cosplayev’ z letošnjega Comic Cona, ki te bodo pustili brez besed Fantje, čas je, da priznate: kaj je ‘poletni penis’ in ali je resničen? Fantje, čas je, da priznate: kaj je ‘poletni penis’ in ali je resničen? mg-cthu-225520-unsplash To so 3 najboljše države za digitalne nomade, ki delajo prek spleta · · · ·