badphotos
V zraku · buzz buzz

Nekaj je na ”stock” fotografijah – takoj ko jih zagledate, prepoznate, da gre ta takšno vrsto fotografij. Ko boste videli te “stock” fotografije različnih poklicev, se boste prijeli za glavo.

Stock fotografije so takšne, da jih takoj prepoznate, saj združujejo vse elemente, ki nakazujejo, da gre za licencirano fotografijo, ki je namenjena za prodajo.

Vsebinsko v takšnih fotografijah avtorji poizkušajo ujeti različne teme, ideje, koncepte in scenarije, zato je njihovo delo oteženo, saj pogosto nastanejo takšni izdelki, ki se jim lahko zgolj smejete.

Zaradi zelo slabih stock fotografij poklicev je nastal #BadStockPhotosOfMyJob, ki je smešna zbirka fotografij različnih poklicev, na katerih “strokovnjaki na svojem področju” sploh ne vedo, kaj počnejo.

Tu so stock fotografije poklicev, ki vas bodo nasmejale.

GinekologOdpri galerijo
elijah-m-henderson-194586-unsplash To je znak, da si odrasla: odrasteš šele, ko nehaš kupovati teh 6 stvari! vitor-pinto-3bAJYaK37yE-unsplash Idealna poroka za tvoje astrološko znamenje: kakšen karakter, takšna svatba! To vsi počnemo: nagnusne navade, ki so v resnici dobre za zdravje To vsi počnemo: nagnusne navade, ki so v resnici dobre za zdravje mamice To je materinstvo: brutalno iskrene fotografije mamic · · ·