Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot da je zadnja smet!
V zraku · buzz buzz

Prav vsi kdaj za računalnikom, pred katerim preživimo velik del dneva, jemo, še večkrat pa srkamo kavo. Drobtine med tipkami in kakšne packa sem ter tja na zaslonu zato niso nič neobičajnega. A tako kot prej ali slej pomijemo goro posode, ki se nabira v koritu, sem ter tja večina očisti tudi svoje periferne enote. No, nekateri pač ne. Tem ljudem bi morali prepovedati dostop do tehnologije!

Če bi obstajal zločin proti tehnologiji, bi bilo to, kar boste videli v nadaljevanju, prav gotovo. Tako kot ti ljudje ravnajo s tehnologijo, ne bi smel nihče. Vsi smo do neke mere packi, a ti s svojo nevestnostjo in brezbrižnostjo do tehnoloških enot presegajo vse meje dobrega okusa.

PREBERITE ŠE: Največje kuharske polomije vseh časov

Ob takšnih prizorih, ob katerih bo ljubitelje reda in čistoče – pa ne samo njih, tudi druge – naravnost zmrazilo, bi si želeli, da vsi ne bi imeti dostopa do tehnologije. Nekatere od teh tipkovnic in mišk namreč še živi dan niso videle krpe in čistilnega sredstva.

Tem ljudem bi morali prepovedati uporabo tehnologije!Odpri galerijo
Baldwin Street - najbolj strma ulica na svetu Baldwin Street je najbolj strma ulica na svetu in prava turistična atrakcija Foto: Shutterstock Prva dama Melania Trump: 15 dejstev, ki jih o njej še ne veste Chad Le Clos Rio 2016: najbolj seksi športniki, ki jih bomo lahko videli v Riu Alkohol pare zbližuje Znanost je dokazala: pari, ki se ga skupaj napijejo, ostanejo skupaj