Ljudje, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta
V zraku · buzz buzz

Leto 2016 je za nami in čas je za retrospektivo. Poleg polno srce parajočih izgub nam je leto 2016 prineslo tudi marsikatere novosti. Preberite, kdo so ljudje, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta, ter s čim navdušujejo svet.

Spoznajte ljudi, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta:

»Damn, Daniel!« fanta

Joshua Holz in Daniel Lara sta najstnika, ki sta spodbudila gibanje, da se na vsakega človeka, ki nosi bele vanske, pokaže s prstom ter se zakliče »Damn, Daniel!«. Fanta sta prilezla daleč, saj ju je med drugim v svoji oddaji gostila Ellen DeGeneres, ki je Laru podarila tudi dosmrtno zalogo belih vansk.

Mama Chewbacca

Candance Payne si je z več kot 164 milijoni ogledov svojega posnetka, v katerem nosi električno masko Chewbacca, prislužila veliko instant slave ter verjetno tudi kar nekaj lepih zelencev.

#RunningManChallenge najstniki

Mlada fanta Kevin Vincent in Jeremiah Hall sta letošnje leto zaslovela z zanimivim in zelo zabavnim plesom. Ogledate si ga lahko v spodnjem videu.

Sad Papaw

Na večerjo dedka Kennetha Harmona se je prikazala le njegova vnukinja Kelsey. Kenneth je bil žalosten, ker se ostalih pet vnukov ni udeležilo družinske večerje. Kelsey ga je slikala, fotografija užaljenega dedka pa je v trenutku dobila veliko pozornosti.

Boomer Phelps

Nedavno rojeni sinček olimpijskega športnika Michaela Phelpsa z neverjetno prisrčnimi fotografijami topi srca vseh uporabnikov Instagrama. S 770.000 sledilci je trenutno verjetno najpopularnejši dojenček na svetu.

James Charles, prvi moški model za Covergirl

17-letni James Charles se ni uveljavil zgolj kot hit leta 2016, temveč se bo verjetno zapisal v zgodovino. Postal je namreč prvi moški model za kozmetično znamko Covergirl.

Ken Bone

Ken Bone je med predvolilno debato pogumno postavil oba predsedniška kandidata pred pomembno vprašanje okoljevarstva. Kljub preprostemu rdečemu puloverju je v trenutku postal ameriški heroj.

PREBERITE ŠE: Us the Duo – akustični venček največjih glasbenih uspešnic leta 2016

Pivo Shower Beer Shower Beer – pivo, namenjeno pitju pod tušem gallery_movies-anchorman-08 Zakaj bi morali spati v hladni spalnici? Najlepši posnetki z droni 2016 Najboljše fotografije iz zraka 2016, posnete z droni Ognjemeti 2017 Novo leto 2017 – najlepši ognjemeti po svetu ob praznovanju novega leta · · ·