Logitech MX Vertical
V zraku · tehnologija · gadgeti

Logitech je javnost šokiral z lansiranjem miške, ki je na površino nagnjena pod kotom 57 stopinj. Ali si ne morete predstavljati, kako je videti? Potem ste prišli na pravo mesto.

Pri oblikovanju miške Logitech MX Vertical so ustvarjalci stremeli k zmanjšanju obremenitve in premikanja. Edinstveni dizajn v primerjavi s klasično miško prispeva k znižanju količine mišične aktivnosti za 10 %.

Zahvaljujoč visoki stopnji občutljivosti miške, ki je 4000 DPI (pik na palec), bo naprava zaznala vsak najmanjši premik. Spreminjanju ravni DPI je namenjen gumb na vrhu miške.

Logitech je v preteklosti že dokazal, da je naklonjen združevanju odlične kakovosti in nenavadnega dizajna. Paradna konja iz linije MX, tj. MX Master 2S in MX Anywhere 2S, sta sicer videti precej običajno, medtem ko je model MX Ergo s svojim videzom dvignil precej prahu.

MX Vertical prav tako podpira programsko opremo Logitech Flow, ki omogoča delo na več napravah hkrati. Proizvajalci obljubljajo, da miškina baterija zadošča za 4 mesece delovanja. Napolniti jo je mogoče prek priključka USB-C.

Za miško MX Vertical, ki jo na Logitechovi spletni strani že lahko prednaročite, bo treba odšteti 100 ameriških dolarjev, kar je preračunano približno 86 evrov. Prvi kupci jo bodo dobili v letošnjem septembru.

Galerija – Logitech MX Vertical

Logitech MX VerticalOdpri galerijo

ea1e3277e1a029b7c242228f4e833826_original copy Automatica: aparat, ki namesto vas pripravi kavo in jo nato nalije v skodelico Nikon-Z7-1280 Nikon z Nikon Z7 in Z6 vstopil v segment brezzrcalnih fotoaparatov polnega formata lg LG-jeve nove naglavne slušalke imajo gumb, s katerim boste priklicali Asistenta Google maxresdefault Prvi telesni skener za domačo rabo na svetu · · · ·