London_Grammar_396
V zraku · buzz buzz

Britanski trio, ki ga enostavno ne smete preslišati, stoji za imenom London Grammar in je v sodelovanju s trenutno popularnim duetom Disclosure in pesmijo »Help Me Lose My Mind« na dobri poti do svojega drugega samostojnega albuma. Skupino je prepoznala tudi Britanska fonografska industrija in jih nominirala za nagrado Brit Award 2014 v kategoriji Debitant leta.

London Grammar sestavljajo trije mladi britanski glasbeniki – Hannah Reid, Dan Rothman in Dot Major. Spoznali so se se na fakulteti v Nottinghamu, nekaj let skupaj igrali v različnih klubih za prijatelje in čez čas postali popularni na svetovnem omrežju tudi zahvaljujoč omenjeni skupini Disclosure. Njihova zvrst glasbe je indie/electronic/pop, pesmi zvenijo emotivno, melanholično z dodanim elektronskim bitom. Nastali so iz tipičnega britanskega stila pisanja pesmi, ki spominjajo na The XX in Jessie Ware. Naj omenimo tudi njihov najmočnejši atribut, nežen in inspirativen pevkin vokal s čustveno nabitimi besedili. Album »If You Wait« je nedvomno album, ki ga ob jutranji kavi poslušate do konca in zavrtite še enkrat.

Odpri galerijo

voscilnice-cover Najbolj smešne valentinove voščilnice “The Cabinet-desk” Delovni kabinet, ki skriva funkcionalna presenečenja Moleskine s kolekcijo Hobo cilja na kolesarje Omejena serija potetoviranih steklenic viskija J&B · · · ·