5. Nova Zelandija
Utrip mesta · destinacija

Če ste že v iskanju destinacije, ki jo boste obiskali v prihodnjem letu, vam lahko na pomoč priskoči kar Lonely Planet, kjer so že izbrali države, kamor bi morali potovati v letu 2018. In tukaj je 10 najboljših.

Lonely Planet je razkril najboljše države, kamor moramo potovati v letu 2018. Izbira počitniške destinacije ni vedno najlažja, zato je takšen seznam še kako priročen. Na seznamu so se znašle nekatere že precej priljubljene destinacije kot tudi takšne, ki na svoji popularnosti šele pridobivajo. Vsekakor pa so prav vse vredne vašega obiska. Le katera država je na vrhu lestvice? Naj vam namignemo: tam je zdaj pomlad.

Galerija – Lonely Planet: najboljše države za potovanje 2018

10. Južnoafriška republikaOdpri galerijo

Famadihana 9 praznikov, ki so temačnejši od noči čarovnic Portobello-Road-Flea-Market 7+ najboljših Vintage & Second hand sejmov, ki jih obiščite v teh evropskih prestolnicah autumn-in-paris 10+ najlepših kotičkov sveta, ki jih je najbolje obiskati pozno jeseni Long Story Short: hostel, v katerega se preposto zaljubiš Long Story Short: hostel, v katerega se preposto zaljubiš · · · ·