maxresdefault
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vzdrževanje prijateljskih odnosov na dolge razdalje je lahko še kako težko. Še sreča, da je tu nova lučka Long Distance Friendship Lamp, ki zasveti vsakič, ko se je dotakne vaš prijatelj na drugi strani sveta.

Zaradi takšnih ali drugačnih razlogov lahko pride do tega, da se moramo od svojih bližnjih za nekaj časa ločiti. Ker se je s tem težko sprijazniti, na pomoč prihaja Long Distance Friendship Lamp.

Lučka, ki jo ponuja podjetje UncommonGoods, se ponaša z zanimivo funkcijo, saj s partnersko lučko preko internetne povezave tvori usklajen par. To pomeni, da se obe lučki zasvetita, ko se ene od njiju dotaknete vi ali pa vaš prijatelj. Na ta način si bosta sporočila, da mislita drug na drugega.

Delovanje lučke je predstavljeno v 40-sekundnem videoposnetku, ki ga je Uncommon Goods’ objavil na družbenem omrežju YouTube. Na vas je le, da črno škatlico Filmin Bridge, ki jo boste dobili v pakiranju z lučko, priključite v električno vtičnico in povežete z domačim usmerjevalnikom oziroma routerjem. V električno vtičnico nato priključite še lučko samo in zabava se lahko začne.

Napravo sta sicer zasnovala John Harrison in Vanessa Whalen, ki sta se na svoji skupni življenjski poti spoznala s težavnostjo ohranjanja zveze na daljavo.

Če se kmalu odhajate na pot ali pa vas po zapustil kateri od vaših prijateljev, se bo lučka izkazala kot odlično darilo. Vredna je 76 evrov, kar pomeni, da je za par potrebno odšteti 152 evrov. Lučko lahko naročite tudi v Slovenijo. 

Galerija – Long Distance Friendship Lamp: ta lučka zasveti, ko se je dotakne tvoj prijatelj

Long Distance Friendship Lamp: ta lučka zasveti, ko se je dotakne tvoj prijateljOdpri galerijo
Moleskine-Creative-Cloud-Connected-1-1280x720 (2) Moleskine Paper Tablet – Creative Cloud Connected: pretvorite svoje ročne zapiske v digitalno obliko ivy-family-hiRes Canon IVY Cliq + je prej tiskalnik kot fotoaparat Pametni kovček Jey & Em ONE Jey & Em ONE: pametni kovček, ki ti bo napolnil telefon dims Slušalke Bang & Olufsen x Rimowa Beoplay H9i: prestiž na kvadrat · ·