Louis - zvočnik, ki oponaša zvok gramofonske plošče
V zraku · tehnologija · gadgeti

Gramofon je bil med letoma 1870 in 1980 najbolj razširjena mehanska naprava za predvajanje glasbe. Čeprav je vinilke in gramofon povozil čas, pa ima ta nosilec zvoka še danes številne privržence. Za vse nostalgike, ki pogrešate značilni prasketajoči šum, romantičen kot prasketajoč ogenj, je tu Newblack Louise, prenosni analogni zvočnik za pametne telefone, ki posnema zvok gramofonske plošče.

Louis je prenosni zvočnik za pametni telefon, ki posnema zvok vinilke. Zadnja leta so te in posledično gramofoni znova prišli v modo, zato je za vse, ki bi radi prostor napolnili z retro zvokom, ta lični zvočnik kot naročen.

PREBERITE ŠE: Preteklost združena s sedanjostjo: Vertikalni gramofon Toc

Zvočnik je za Newblack izdelal Paolo Cappello, navdih pa mu je bila oblika gramofona. Glasbo lahko poslušate prek namenske aplikacije.

Louis - zvočnik, ki oponaša zvok gramofonske ploščeOdpri galerijo
The Adventurer: prva prenosna mikrovalovka Adventurer: prva prenosna mikrovalovka Podstavek Corsair Lapdog Podstavek Corsair Lapdog za udobno igranje videoiger kar s kavča Pametna očala za kolesarje Solos Smart Solos Smart: pametna kolesarska očala po vzoru Google Glass Parkirni senzor FenSens kot okvir za registrske tablice FenSens – okvir za registrsko tablico kot parkirni senzor · ·