728ad90089e01e9a2a0d234531c9d541
V zraku · buzz buzz

Če nismo čisto prepričani, katera velikost kondoma nam najbolj ustreza, bodo tile priročni Love Guide Condoms kondomi, pomagali določiti pravo velikost in pameten nakup. V pomoč pa nam bo tako sadje in zelenjava.

Tajvanski študent, Guan-Hao Pan, iz univerze National Taipei University of Technology, se je odločil, da moških olajša delo pri izbiri kondoma. Tako je naredil embalaže, ki so označene s simboli sadja in zelenjave, vključno s korenčkom, kumaro, banano, repo in bučko.
Embalaže se med seboj razlikujejo v premeru, tako da lahko uporabnikih preprosto embalažo primejo v roke ter tako ugotovijo, katera velikost je najbolj ustrezna. Vsak kondom je zaprt v posebej oblikovanem ovoju, kondom pa lahko iz embalaže zlahka vzamemo s pritiskom posebej oblikovane konice v ovoju.

PREBERITE ŠE: Revolucija v postelji – kondomi, na katere smo čakali celo življenje

V galeriji si lahko ogledamo Love Guide Condoms kondome in primerjamo velikosti.:)

Kondomi Love Guide CondomsOdpri galerijo
Calvin Harris je znova najbolje plačani DJ na svetu Forbes 2015: In najbolje plačani DJ na svetu je… Soundimals: How to Sneeze in Japanese How To Sneeze In Japanese: ilustriran vodič po mednarodni onomatopoiji ali Kako po svetu zapisujemo zvoke #ThinnerBeauty - bizarna kampanja, ki temelji na debeli laži, da je vitkost edina oblika lepote. #ThinnerBeauty: ”hujšanje” s Photoshopom kot oblika motivacije za bolj zdravo življenje Plače učiteljev po svetu Kakšne so učiteljske plače po svetu in kako dobro so v primerjavi z njimi plačani slovenski učitelji?