Valentino
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri modni hiši Valentino so v sklopu kolekcije jesen/zima 2015 predstavili salonarje Love Latch, ki navdušijo v visoki, srednji in nizki različici. Love Latch z zašiljenim sprednjim delom in prepletenimi tankimi paščki spominjajo na svojega predhodnika, legendarni model Rockstud, a se od njegovega rokerskega videza, za katerega so krive nazobčane zakovice, odmikajo v nekoliko bolj umirjene, damske vode.

Pri modni hiši Valentino so ponovno presenetili, saj so v kampanji svoje kolekcije jesen/zima 2015 predstavili salonarje Love Latch, ki bodo zagotovo pometli s svojim predhodnikom, legendarnim Valentinovim modelom Rockstud. Rockstudu, ki že od leta 2010, ko se je prvič pojavil na modni pisti, kraljuje na modnih blogih in Instagramu, modni poznavalci s prihodom Love Latch modela napovedujejo bridek konec. Love Latch model se od Rockstuda loči po tanjših paščkih in elegantnejših zakovicah ter je tako veliko bolj prilagodljiv, tako stilu kot generaciji.

Model "Love Latch"Odpri galerijo
Edie Campbell za H&M H&M: Nova kampanja jesen/zima 2015 za kolekcijo Studio Zara jesen-zima 2015 Zara jesen 2015: Nova Zarina kampanja za jesen/zimo 2015 Ekskluzivne torbice Artburo Artburo: Ročno poslikane ikonične torbice Hermès Trend 'muslimanska lolita' Muslimanske lolite: Nov trend, ki ga je navdihnila Japonska